کارنامه محیط زیستی شهید سید ابراهیم رییسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم بحران ها را هوشمندانه مدیریت کنیم
سرخط خبرها

تشکیل ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله در کشور

  • کد خبر: ۲۰۲۲۱۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
تشکیل ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله در کشور
رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی گفت: در هر محله‌ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کامبد امینی‌حسینی با اشاره به اهمیت آموزش در مدیریت بحران با توجه به اینکه لرزه‌خیر بودن کشور، اظهار کرد: پنجم دی ماه سالگرد زلزله بم است که چندین هزار نفر از هموطنانمان را در آن حادثه تلخ از دست دادیم.

وی با بیان اینکه بحث آمادگی در رویارویی با زلزله بسیار اهمیت دارد افزود: بحث آموزش همگانی برای عموم مردم و آموزش‌های تخصصی برای اقشار مختلف مهم است. در بحث آموزش همگانی مردم باید با موقعیت جایی که در آن زندگی می‌کنند آشنا شده و آموزش ببینند که چگونه در مواقع خطر از خود محافظت کنند. از طریق مدارس، رسانه‌ها و نشریات می‌توان در این خصوص اطلاع رسانی کرد.

امینی حسینی در ادامه سخنان خود در رادیو گفتگو تصریح کرد: بحث‌های مربوط به پناه گیری در مکان‌های امن ساختمان در آموزش قابل انتقال است که می‌تواند بسیار اثر بخش باشد. هر سازمان و نهادی در راستای وظایف خود باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهد. هلال احمر، پژوهشگاه زلزله، شهرداری‌ها و همه نهاد‌ها فعالیت‌هایی در این خصوص دارند، اما اگر این سازمان‌ها به صورت مستقل کار کنند اثربخشی چندانی ندارند.

رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی در خاتمه اظهار کرد: ما ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله را تشکیل دادیم تا مطالب مورد نیاز تدوین شده و در اختیار مردم قرار بگیرد. برنامه ریزی‌هایی برای مدیریت بحران محله محور تدوین شده که در هر محله‌ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود تا در صورت بحران نیز از مدرسه استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->